Nieuws

 »  Bent U ZZP- er? Word raadgever-associé!
16-12-2010 om 19:01:33 Rob Spronk
Het raadgevernetwerk heeft in deze periode van economische zorg besloten om raadgever-associé's toe te gaan laten.
We onderkennen twee categorieën :
a. jong, goed opgeleid, geen ervaring; starter.
b. met werkervaring, overstap naar ZZP.

Waarom willen we nieuwe (aspirant) leden?

De punten die wij interessant vinden in ons netwerk zijn de diversiteit, de kennis en ervaring in eigen werkveld, een goede mogelijkheid tot samenwerken in een project (door disciplines te voegen) en netwerk -en kennisvermeerdering.
Maar we willen meer: een grotere uitwaaiering van ons bereik, door onze kennis en kunde mee te delen, c.q. over te dragen aan een groep nieuwkomers: de raadgeverassociés, kortweg: RA’s.

Wat verwachten wij van RA’s?

We verwachten beweging in onze werkvelden, vergroting kontakten, activiteit vergroting in het netwerken en een uitdaging voor kennisvergroting. Natuurlijk kan zingeving bij overdracht van kennis en kunde een factor zijn.
Een regelmatig kontakt met RA’s kan voor de raadgevers een goede stimulans zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Tegelijk kan dit ons netwerk op een goede manier een sterker profiel geven.

Wat kunnen RA’s van ons verwachten?

Begeleiding op werkvelden, waar onze specialiteiten liggen. Voorts spiegeling in attitudes als zelfstandig ondernemer. Verder vraagbaak te zijn en gesprekspartner.
Dat alles in een regelmatig kader in de tijd gemeten, in de vorm van maandelijkse bijeenkomsten. Voorts de mogelijkheid tot het boeken van begeleidingssessies van een uur, totaal tenminste tien uur per raadgever per jaar. Verder de mogelijkheid voor de RA te kiezen voor toetreding als volledig raadgever in ons netwerk na verloop van twee jaar RA- schap.

De kosten van raadgever-associe zijn minimaal.
We weten: U bent starter of ZZP,
en dat is voor U al moeilijk genoeg. Vraag info.
(ps. de sfeer in ons netwerk is er een van humor
en respect voor elkaars talenten ;-)

Per 13 december 2010 zijn inmiddels al drie raadgever-associé's tot het netwerk toegelaten. Zij zijn respectievelijk werkzaam op gebied van gezondheidszorg, secretariele diensten, en de bewegingsleer van het menselijk lichaam.Voor nadere informatie: mail raadgever Rob Spronk:
rob@waaier.com
Of telefonische info: 0592-272991
« Naar overzicht

© De Raadgever Intradiensten bv. Alle rechten voorbehouden.
Uw mail is verzonden!