Henk Bodewitz

Henk Bodewitz

CV

Studeerde na zijn middelbare schoolopleiding scheikunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Rondde deze studie in 1975 af met een proefschrift.

Van 1975 - 1990 verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen als universitair hoofddocent op het gebied van wetenschaps- en technologieontwikkeling. Begeleidde proefschriften op het gebied van de ontwikkeling van geneesmiddelen, de opkomst van de biotechnologie, en het ontstaan van natuurbescherming. Was nauw betrokken bij de ontwikkeling van milieuwetenschappen aan de Ru Groningen.

Besloot op zijn 47e dat het tijd was voor bestuurlijk werk en was vanaf 1990 directeur van een opleidingsbedrijf. Leidde een herstructurering van de sector en gaf in 1998/9 leiding aan een omvangrijke fusie. Werkt vanaf 2000 als zelfstandig adviseur.

In zijn adviespraktijk richt hij zich op organisaties met een maatschappelijke missie, waaronder gezondheidszorg en duurzame energie. Zijn specialismen zijn bestuurlijk-organisatorische advisering, conflictbemiddeling, planontwikkeling, en coaching.

Zijn bijdrage omvat onderzoek, advisering, begeleiding en projectontwikkeling.

Naast lezen, muziek en de natuur, is schilderen van het menselijk gezicht voor hem één van de fascinaties die het leven boeiend maken.

Contact :
m 06 55334690
e advies@bodewitz.nl

« Terug


© De Raadgever Intradiensten bv. Alle rechten voorbehouden.
Uw mail is verzonden!